POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Colectarea datelor se face prin magazinul virtual www.logodepot.ro.

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC PRODIFLEX INVEST SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual LOGO DEPOT, informarea despre produsele si promotiile LOGO DEPOT sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de LOGO DEPOT, realizarea de rapoarte statistice.

SC PRODIFLEX INVEST S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de LOGO DEPOT cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

SC PRODIFLEX INVESTSRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC PRODIFLEX INVEST SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa office@logodepot.ro prin care furnizeaza datele modificate.