Categorii

  Masina gaurit si insurubat

  Masina de gaurit

  Cunoscută și sub denumirea populară de bormasina, este probabil cea mai celebră unealtă electrică în mediul casnic. Masina de gaurit ieftina este un obiect greu de gasit din punct de vedere al calitatii. Majoritatea masinilor de gaurit fara fir functioneaza la o tensiune de minim 14V si sunt alimentate de acumulatori Litiu-Ion. Cand sunt incarcate complet acesti acumulatori ar trebui sa reziste oricarui proiect complex.

  Pentru un proiect standard nu ai nevoie de multa forta, dar daca ai proiecte mai solicitante cauta un produs cu o forta de torsiune de minim 40 nm. Alegand astfel vei fi acoperit pentru orice lucrare. Forta de torsiune este puterea folosita pentru a roti un element in jurul unui ax. Cu cat aceasta valoare este mai mare, cu atat mai buna este masina de gaurit.

  Masina de gaurit portabila

  Pentru uz casnic a primit și alte accesorii de natură să o facă mai versatilă, cel mai celebru fiind înșurubarea. Pe lângă înșurubare, care a devenit practic o opțiune de bază, bormasina cu acumulator ieftina poate avea și alte opțiuni precum tăierea cu ajutorul unui disc, frezarea sau șlefuirea, acestea folosind accesorii care pot fi montane în general pe orice model suficient de puternic. Spre deosebire de faimoasele rotopercutoare profesionale, care folosesc un cilindru cu piston pentru a obține puterea masivă necesară găuririi unor pereți groși, mașinile de găurit casnice care oferă și percuție folosesc un sistem mai simplu cu came. Puterea lor de percuție este redusă iar fiabilitatea mecanismului devine mai mică, funcția nefiind recomandată decât în cazul în care alegeți un model puternic și scump care poate oferi o fiabilitate mai bună.

  Indiferent dacă aveți nevoie doar de o bormasina ieftina sau sunteti in cautare de oferta masina gaurit ușor și accesibil pentru bricolaj sau ceva mai performant pentru treburi serioase, oferta noastra de bormasina cu acumulator și înșurubat cuprinde o multitudine de modele care pot satisface orice nevoi, și sperăm ca in magazinul nostru online de cumpărături vă va oferi reperele necesare pentru alegerea unui model optim.

  Tag: masina gaurit, bormasina, masina de gaurit, masina de gaurit cu acumulator, bormasina cu acumulator, masina de gaurit ieftina, oferta masina gaurit, bormasina ieftina, bormasina cu acumulator ieftina.